page.php
template-parts/content.php

Trimble Geospatial

AllTerra is exclusieve dealer van Trimble Geospatial oplossingen voor landmeetkunde, ingenieursbureaus, bouw- en nutsbedrijven, hydrografie en waterbouw & overheden.

Droprise en AllTerra vormen een « preferentieel partnerschap » daar beide bedrijven een complementair productgamma aanbieden dat beantwoordt aan dezelfde filosofie en bedrijfswaarden.

De voordelen van AllTerra en bijgevolg de redenen waarom AllTerra tot onze preferentiële partners behoort:

 • Precisie on demand voor elke workflow
 • 1cm-100cm GNSS nauwkeurigheid DA1 Antenne
 • Trimble Catalyst is een revolutionair GNSS-concept, dat Trimble-kwaliteit en nauwkeurige (1-2 cm) positie verschaft aan het personeel dat op locatie werkt. Met Catalyst levert Trimble een “professionele positie” aan een groot aantal klanten als een on-demand, gebruiksgerichte service. Met behulp van de service kan elke locatiegebaseerde Android-field app de kracht van Trimble positioneringstechnologie gebruiken en profiteren van de productiviteitsverbeteringen die voortkomen uit het werken met nauwkeurige locatie.
 • Levert on-demand nauwkeurigheid voor elke locatiegebaseerde veldtaak, gebruikmakend van de rekenkracht en het gemak van het Android-apparaat dat al in uw zak zit.
 • Ondersteunt de meeste moderne Android-telefoons en -tablets.
 • Geschikt voor kleine, middelgrote en grootschalige veldimplementaties door flexibele en schaalbare abonnementsaanbiedingen.
 • De eenvoudige, lichtgewicht, plug-and-play USB-antenne levert professionele multi-frequentie GNSS-satellietvolging aan de ontvanger.
 • Wereldwijde en configuratievrije toegang tot Trimble-correctieservices via Trimble Corrections Hub, die toegang bundelt tot Trimble VRS Now en Trimble RTX-services.
 • Werkt in verbonden en offline omstandigheden.
 • Kies uw nauwkeurigheid – Met vier eersteklas nauwkeurigheidsniveaus (precisie, decimeter, submeter en één meter) en een “freemium” -modus (die basisprestaties van 2-3 m levert), betalen Catalyst-gebruikers alleen voor het nauwkeurigheidsniveau dat ze willen, voor de tijd dat ze het willen gebruiken. De professionele GNSS-correctiediensten van Trimble worden gebundeld met eersteklas service, dus u hoeft alleen maar uw precisieniveau te kiezen.
 • Abonneer u maandelijks of voor slechts 10 uur per jaar bij Catalyst On Demand en annuleer op elk moment.
 • Wereldwijde servicebeschikbaarheid – Catalyst kan vrijwel overal worden gebruikt. Met behulp van een reeks correctiebronnen, waaronder SBAS-, Trimble RTX- en Trimble VRS-netwerken, levert Catalyst de nauwkeurigheid die u wereldwijd nodig heeft.

Breng uw eigen veld-app mee of gebruik een van onze apps – Apps zijn de sleutel tot de innovatie van Catalyst. Elke locatiegebaseerde workflow kan GNSS met hoge precisie aannemen en waarde toevoegen of efficiëntie verhogen door de voordelen van betaalbare, toegankelijke precisie. Kies uit Trimble’s eigen Catalyst-ready apps, zoals Trimble TerraFlex en Trimble Penmap voor Android. Of neem uw eigen app mee en zie hoe Catalyst uw manier van werken verandert.