page.php
template-parts/content.php

Drones voor Media, Fotografie & Film

audiovisueel & media

De derde dimensie brengt de boeiende wereld van media, fotografie en cinema een enorm spectrum aan nieuwe mogelijkheden.

Drones kennen de laatste jaren steeds meer populariteit binnen de filmindustrie. Een groot aantal speelfilms maken bij de opnames gebruik van drones. Zowel mainstream als indiefilmmakers kiezen om luchtbeelden te maken via drones. Het resultaat? Verbluffende shots met een blijvende indruk.

Het gebruik van drones binnen de media, fotografie en filmwereld biedt vele voordelen. Zo verlagen drones de productiekosten tot tien keer in vergelijking met een helikopter. Ze zijn enorm veilig in gebruik. Bovendien kent uw drone een bijzondere toegankelijkheid wat buitengewone beelden oplevert.

Payloads

Vind de juiste payloads voor uw audiovisuele en mediatoepassingen.

Zenmuse X5S
Zenmuse X7

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw audiovisuele en mediatoepassingen.

Gremsy T3 Industrial V3
Ronin S
Ronin SC

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone softwareapplicaties voor uw audiovisuele en mediatoepassingen.

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden voor uw audiovisuele en media toepassingen? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud