page.php
template-parts/content.php

Industrie, Technologie & Logistiek

drones voor industriële, technologische en logistieke toepassingen

Drones bieden talrijke toepassingen in de industrie. Zo geniet u van cycle counting, snelle track and trace opdrachten op bedrijfsterreinen en andere toepassingen. Maar ook verschillende wharehousing applicaties gebruiken drones als essentieel onderdeel. In de logistieke wereld speelt de drone een efficiënte rol bij het overbruggen van “the last mile”.

Payloads

Vind de juiste payloads voor uw industriële, technologische en logistieke toepassingen.

Zenmuse X5S

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw industriële, technologische en logistieke toepassingen.

Lorenz Technology

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone softwareapplicaties voor uw industriële, technologische en logistieke toepassingen.

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden bij uw industriële, technologische en logistieke toepassingen? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud