page.php
template-parts/content.php

Drones voor infrastructuur oplossingen

infrastructuur

Bedrijven en overheden gebruiken drones voor het veilig onderhoud van hun infrastructuur waaronder bruggen, havendammen, wegen, spoorwegen, verwarmingsnetwerken, olie- en gasleidingen en andere belangrijke installaties.

Binnen de drone oplossingen voor infrastructuur vallen onder meer inspecties, 3D-opmetingen, mapping met GIS-referentie, orthomozaïeken, puntenwolken en meer. Elk van deze drone operaties verhogen uw efficiëntie en optimaliseren uw bedrijfsprocessen aanzienlijk.

Meer voordelen van drone oplossingen binnen infrastructuur gerelateerde opdrachten? Drones verhogen de veiligheid, verlagen de algemene onderhoudskosten en verminderen de operationele onderbrekingen maximaal.

Benieuwd welke voordelen drones voor uw bedrijf hebben? Als uw turnkey drone solutions expert staan we altijd klaar om u te begeleiden in uw drone-operaties. Contacteer ons en samen komen we tot een oplossing op maat van uw behoeftes.

Payloads

Vind de juiste payloads voor uw infrastructuurtoepassingen.

Zenmuse X5S
Zenmuse Z30

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw infrastructuurtoepassingen.

Gremsy T3 Industrial V3

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone softwareapplicaties voor uw infrastructuurtoepassingen.

DJI Flightub
DJI Groundstation Pro
DJI Terra
Pix4Dinspect
Pix4Dmapper

Preferentiële partner

Droprise geeft graag extra aandacht aan zijn preferentiële partner binnen de drone industrie infrastructuur.

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden voor uw infrastructuur toepassingen? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud