page.php
template-parts/content.php

Drones voor milieutoepassingen

milieu

Steeds meer onderzoekers, studenten en milieutechnici realiseren het voordelig gebruik van drones op vlak van milieumonitoring en milieubehoud. Drones bieden snelle, eenvoudige en kosteneffectieve inzichten op aanvraag. Dit leidt tot een efficiënter beheer van natuurreservaten, bossen, waternetwerken, rivieren en kustgebieden.

De milieutoepassingen van drones variëren ondertussen sterk. U zet drones bijvoorbeeld in voor glaciale modellering, kusterosietracking, soortenidentificatie en populatiebeoordeling. Daarnaast bestudeert u via drones de effecten van de klimaatopwarming. Door stilstaande beelden en video’s samen te voegen tot 3D-representaties en -kaarten voorspelt u talrijke klimaatveranderingen. Denk maar aan zeespiegelstijgingen in kustgebieden.

Drones dragen ook een belangrijke bijdrage aan de civiele veiligheid. Speciaal uitgeruste drone camera’s en sensoren verzenden u beelden en gegevens over waterstanden, temperatuur, vochtigheid en andere parameters. Drones identificeren overstromingsrisico’s en andere natuurlijke rampen. U ontvangt hier vroegtijdige waarschuwingen van. Zo grijpt u preventief in om schade te voorkomen.

payloads

Vind de juiste payloads voor uw milieutoepassingen.

Zenmuse XT2
Zenmuse X5S

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw milieutoepassingen.

Gremsy T3 Industrial V3

Trimble Catalyst
Sniffer4D

drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone softwareapplicaties voor milieudoeleinden.

DJI Terra
Pix4DFields

persoonlijke ondersteuning

drocare

your experts

Als uw turnkey drone solutions experts staan we steeds voor u klaar om onze kennis en ervaring te delen en u optimaal te ondersteunen.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office