page.php
template-parts/content.php

Drones for pros

huur uw professionele drone

Huur uw complete drone uitrusting eenvoudig en met zekerheid van kwaliteit aan een correcte prijs. Van huurdrones tot accessoires en payloads, de Droprise huurvloot bestaat uit zorgvuldig uitgekozen toestellen. U huurt naar wens met of zonder operationele ondersteuning. Volledig zeker zijn van de juiste drone aanschaf? Via de Droprise DBA® krijgt u een turnkey drone oplossing op maat van uw bedrijf.
Wenst u de ideale drone te huren voor uw business? Vul het contactformulier in en we koppelen zo snel mogelijk naar u terug.

Huur uw drone

"*" geeft vereiste velden aan

Drone(s) die u wil huren*
Ben je reeds piloot klasse 1?*
Beschik je over een geldig operationeel handboek?*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

uw huurplatform binnen de bouwsector

Smartyard

Actief binnen de bouwsector? Droprise werkt voor verhuur van drones ook samen met Smartyard. Zo doet u eenvoudig beroep op uw geëikt verhuurplatform.

persoonlijke ondersteuning

drocare

Uw experten

Uw turnkey drone solutions experten staan altijd voor u klaar om u professioneel te begeleiden. Zo krijgt u zekerheid in het huren van drones op maat van uw bedrijf.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office