page.php
template-parts/content.php

Upgrade uw drone skills, volg onze drone sessies

leer alles over drones

Droprise gaat niet over één nacht ijs. De aankoop van de drone kan op maat gemaakt worden om uw noden perfect af te stemmen. Zo kan een piloot getraind worden nog voor het toestel aan de klant afgeleverd wordt. Zo verzorgt Droprise de pre-delivery training voor de Flyability-productlijn. Voor andere specifieke opleidingen doet Droprise beroep op specialisten ter zake, waaronder Noordzee Drones, alsook op door de fabrikanten aangeduide professionele opleidingcentra.

Start to droprise

Tijdens deze infomomenten leert u alles over Droprise. U leert wie we zijn en wat we doen. U maakt kennis met onze partners en haalt inspiratie uit onze lopende projecten. Bovendien stelt u hier al uw vragen over hoe drones voordeel bieden binnen uw bedrijfsprocessen.

Drone learning sessions

In deze sessies leert u meer over de praktische kant van uw drone operaties. We geven u alle info en helpen u op weg zodat u zelfstandig uw drone operaties kunt beheren.

Drone onderhoud

Goed onderhoud van uw drones garandeert de veiligheid van uw operaties. Droprise neemt dit voor u ter harte. Zo beleeft u een zorgeloze tijd met uw drone. Uw focus ligt op de missie, Droprise waakt over de staat van uw toestel.

Succesverhaal

De voordelen van drones tijdens COVID-19

uw experten

Meer leren over drones en de voordelen van drones voor uw bedrijf? Als uw turnkey drone solutions experten beantwoorden we al uw vragen. Let’s meet!
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office