Verzending binnen 24 uur Veilig betalen Gratis verzending vanaf 150€

DJI mini 3 Pro herdefinieert wat een sub-249g cameradrone kan doen

Lichtgewicht, draagbaar en krachtig: DJI Mini 3 Pro, het eerste high-end product van de DJI Mini-serie, beschikt over een volledige reeks functies.

DJI introduceert de DJI Mini 3 Pro, zijn krachtigste lichtgewicht en draagbare cameradrone. Het toestel weegt minder dan 249 gram zodat het beleidsvriendelijk is in veel regio’s en landen. Daarnaast heeft het geavanceerde functies zoals 4K/60fps video, ActiveTrack, tri-directionele obstakeldetectie en 90° gimbalrotatie om verticale beelden van hoge kwaliteit voor social media te shooten. Dit alles terwijl de vliegtijd verlengd wordt tot ruim boven de 30 minuten. DJI Mini 3 Pro stelt gebruikers overal ter wereld in staat om mini te vliegen en groots te creëren.


Minder dan 249 gram, meer dan capabel

Volgens de wetgeving in veel landen en regio’s vallen drones die minder dan 250 gram wegen onder de categorie ‘Veiligste drones’. Met minder dan 249 gram is de Mini 3 Pro’s combinatie van gewicht, veiligheid en prestaties een nieuwe bron voor content creators onderweg en nieuwe piloten die willen vliegen. Dankzij deze draagbare en krachtige luchtcamera zullen meer mensen wereldwijd kunnen genieten van veilig vliegen en zo toegang krijgen tot een grote wereld van visual storytelling.


Uitbreiding van de mogelijkheden van een Mini drone

De Mini 3 Pro is de kleinste drone en een bundeling van DJI’s uitstekende veelzijdigheid op het gebied van vluchten en beeldbewerking. Uiteindelijk is de DJI Mini 3 Pro ongelooflijk krachtig voor een drone die zo compact is. Net als zijn voorgangers – Mavic Mini, Mini 2 en Mini SE – behoudt het dezelfde compacte opvouwbaarheid om in te pakken en overal mee naartoe te nemen. Maar de Mini 3 Pro is gemaakt met meer ingebouwde functies dan elke andere DJI drone van zijn formaat. Dit dankzij de verbeterde vliegprestaties, camerasysteem, levensduur van de batterij en intelligente functies die voorheen alleen beschikbaar waren in de Air- en Mavic-series.


Ontworpen voor nieuwe mogelijkheden

Elke nieuwe versie van een DJI-product is een kans om één vraag te onderzoeken: wat kan er beter? Het resultaat hiervan is het volledig nieuwe structurele ontwerp van de Mini 3 Pro dat verschillende prestatieverbeteringen met zich meebrengt. De armen en propellers zijn aangepast voor een meer aerodynamische vlucht die de vliegtijd verhoogt. Dit nieuwe ontwerp monteert ook voorwaartse en achterwaartse dual-vision sensoren aan de voorkant van de drone. Hierdoor wordt het detectiebereik verbreed voor een nog veiligere vlucht. Een compleet nieuw ontwerp van de gimbal ontsluit meer camerahoeken dan ooit, waardoor bewegingen zoals tilt-up en verticale opnamen mogelijk zijn. Met een frisse, nieuwe look ontsluit de DJI Mini 3 Pro echt meer creatieve mogelijkheden.


Detectie van obstakels voor veiliger vliegen

Voor het eerst in de Mini droneseries is de DJI Mini 3 Pro uitgerust met tri-directionele obstakeldetectie met voorwaartse, achterwaartse en neerwaartse sensoren. De voor- en neerwaartse sensoren hebben een breder gezichtsveld die een naadloze dekking bieden voor betere routeplanning en omgevingsbewustzijn. Deze sensoren maken ook Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 4.0 mogelijk, dat tijdens de vlucht automatisch obstakels detecteert en een veiliger pad rond obstakels vindt. Daarnaast maken deze sensoren ook de volledige FocusTrack Suite mogelijk, waarmee gebruikers een onderwerp kunnen selecteren dat de drone tijdens de vlucht automatisch binnen het midden van het kader houdt, terwijl automatisch een veilige vliegroute wordt gepland. Dankzij het verbeterde sensorsysteem is de DJI Mini 3 Pro de eerste van de Mini-serie die APAS en FocusTrack integreert.


Een camerasysteem voor content van professionele kwaliteit

DJI Mini 3 Pro heeft ook een volledig verbeterd beeldvormingssysteem. De 1/1.3-inch CMOS-camerasensor heeft dual native ISO: een opnametechnologie die voorheen alleen beschikbaar was op cinema en sommige micro single camera’s. Hij heeft ook een diafragma van f/1.7 en neemt beelden tot 48MP en video tot 4K/60fps. Om te helpen bij het vastleggen van eenvoudig op te laden content van hoge kwaliteit, draait de camera 90 graden voor True Vertical Shooting. Zo worden ongelooflijke foto’s en video’s in staande oriëntatie gemaakt zonder dat de kwaliteit wordt aangetast door inzoomen en bijsnijden van beelden. Voor de meest levendige details zijn HDR-video-opnamen beschikbaar met framerates tot 30 fps. Een normaal kleurprofiel is beschikbaar voor snelle in-app bewerking, terwijl D-Cinelike meer mogelijkheden biedt voor nabewerking. Digitale videozoom tot 2x is beschikbaar in 4K, 3x in 2,7K en 4x in Full HD. Onder de belangrijkste stukken gebruikersfeedback die DJI heeft toegepast, heeft de Mini 3 Pro ook verbeterde beeldprestaties met 2,4 μm pixels die meer beelddetail vastleggen, wat vooral nuttig is bij weinig licht en ‘s nachts.


Langere levensduur van de batterij en langere zendafstand

Hoewel de DJI Mini 3 Pro nog geen 249 gram weegt, komt hij toch met een verlengde vliegtijd. Met een maximale vluchtduur van 34 minuten kan de Mini 3 Pro meer landschappen en bestemmingen vastleggen op een enkele lading. Om gebruikers meer keuze te geven, introduceert de Mini 3 Pro voor het eerst in de geschiedenis van de DJI-drone ook een verlengde vluchtbatterij-optie. De Intelligent Flight Battery Plus maakt een maximale vliegtijd van 47 minuten mogelijk, een ongekende capaciteit voor een drone van dit formaat. Perfect gekoppeld aan deze verlengde vliegtijd is de Mini 3 Pro voorzien van het O3-transmissiesysteem, dat een haarscherp 1080p livebeeld levert vanaf een afstand tot wel 12 km.


Leg vast als een Pro met intelligente functies

De verbeteringen aan boord van de DJI Mini 3 Pro maken het al een uitstekende vliegende camera, maar dat is nog niet alles. Een volledige reeks intelligente opnamemodi uit de Air- en Mavic-series van DJI is nu beschikbaar op de Mini 3 Pro, zodat je kan creëren zoals nooit tevoren. Met een enkele tik kan je het volgende doen:

 • FocusTrack Suite
  • Spotlight 2.0 houdt het onderwerp in beeld terwijl je handmatig vliegt
  • Point of Interest 3.0 omcirkelt het onderwerp in een ingestelde vluchtradius en snelheid
  • ActiveTrack 4.0 volgt het onderwerp op twee selecteerbare manieren:
   • Trace: het vliegtuig volgt het onderwerp op een constante afstand
   • Parallel: het vliegtuig volgt het onderwerp terwijl het ernaast vliegt onder een constante hoek en afstand
 • QuickShots
  • Dronie: vliegtuig vliegt terug en omhoog met de camera vergrendeld op het onderwerp
  • Helix: vliegtuig vliegt omhoog en draait spiraalsgewijs rond het onderwerp
  • Raket: vliegtuig vliegt omhoog met de camera naar beneden gericht
  • Cirkel: vliegtuig cirkelt rond het onderwerp
  • Boemerang: vliegtuig vliegt rond het onderwerp in een ovaal pad, stijgend als het wegvliegt en dalend als het terugkeert
  • Asteroïde: vliegtuig maakt een opname die begint als een bolpanorama hoog boven het onderwerp en eindigt met een normale opname die in de buurt van het onderwerp zweeft
 • MasterShots: houdt het onderwerp in het midden van het frame terwijl verschillende manoeuvres opeenvolgend uitgevoerd worden om een korte filmische video te genereren
 • Hyperlapse: creëert een dynamische timelapse waarbij het vliegtuig tijdens de opname op ingestelde paden vliegt


Maak kennis met DJI RC

DJI Mini 3 Pro is perfect voor wie voor het eerst vliegt of terugkomt voor meer. Om aan ieders behoeften te voldoen, breidt DJI ook zijn assortiment afstandsbedieningen uit met DJI RC, een lichtgewicht afstandsbediening met een ingebouwd touchscreen van 5,5 inch. Met de DJI Fly-app al geïntegreerd, hoeven gebruikers hun smartphone niet op hun controller te monteren, waardoor hun persoonlijke apparaat vrij is tijdens de vliegervaring.


Accessoires om jouw vlucht een boost te geven

Om het meeste uit elke vlucht te halen, wordt de DJI Mini 3 Pro geleverd met verschillende accessoires:

 • DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery heeft een maximale vliegtijd van 34 minuten
 • DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery Plus heeft een maximale vliegtijd van 47 minuten
 • DJI Mini 3 Pro Two-Way Charging Hub laadt Mini 3 Pro Intelligent Flight Batteries achter elkaar op
 • DJI Mini 3 Pro ND Filterset (ND 16/64/256) laat de Mini 3 Pro meer details vastleggen in de meest heldere omstandigheden
 • DJI Mini 3 Pro propellers zijn essentieel voor een betrouwbare vlucht, elke keer
 • DJI 30W USB-C Charger laadt een Intelligent Flight Battery op tot 0-100% in slechts 64 minuten en een Intelligent Flight Battery Plus in 101 minutenDoor in te schrijven gaat u akkoord met onze privacy policy.