page.php
template-parts/content.php

3 stappen naar drone integratie in uw bedrijf

professioneel drone advies

Advies op maat: analyse van uw bedrijf, oplossing op maat, rappportering en optimalisatiepunten. maak afspraak voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stap 1 - analyse van uw bedrijf

Eerst en vooral brengen we uw huidige situatie in kaart. We analyseren uw bedrijfsprocessen op een vertrouwelijke manier en voeren driedimensionele omgevingsanalyses uit. De Droprise DBA® houdt hiervoor rekening met zorgvuldig gedefinieerde parameters. Zo creëren we een stevig fundament voor de volgende stap in onze samenwerking: een turnkey drone oplossing op maat van uw bedrijf.

Stap 2 - turnkey drone oplossing op maat

Op basis van de eerste behoeftenanalyse stippelen we samen met u een gedetailleerd plan uit. Dit gaat van verkoop, naverkoop tot financieringsbehoefte. Vervolgens implementeren we dit plan in uw bedrijfsprocessen. Gedurende dit volledige proces krijgt u professionele, persoonlijke begeleiding in alle essentiële bouwstenen van een succesvolle drone operatie: productkeuze, opleiding, wetgeving, operationele excellentie... Het resultaat? Drones als een efficiënt, veilig en kostenbesparend onderdeel van uw bedrijf.

Stap 3 - rapport & optimalisatie

De Droprise DBA® bevat een glasheldere neerslag van de uitgevoerde analyses en voorstellen. Het eindrapport bevat daarnaast ook aanbevelingen voor uw toekomstige drone operaties. Zo blijft u uw bedrijfsprocessen doeltreffend optimaliseren. Bovendien innoveert u vanaf nu economisch verantwoord. Wenst u verdere begeleiding? Dan kunt u ook in de toekomst altijd op ons rekenen als uw duurzame partner in turnkey drone solutions.

Waar kunt u onze drones voor inzetten?

persoonlijke ondersteuning

drocare

Uw experten

Benieuwd hoe drones een rendabel onderdeel van uw bedrijfsprocessen uitmaken? Als expert in turnkey drone solutions beantwoorden we met plezier al uw vragen.