Verzending binnen 24 uur Veilig betalen Gratis verzending vanaf 150€

OVER ONS

Welkom bij Droprise

Droprise® is een professionele partner in de drone sector die haar klant adviseert op gebied van verkoop, na-verkoop en financiering, door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Via analyse worden de noden van de klant in kaart gebracht die leiden tot op maat gemaakte oplossingen voor de klant.


360°

Je hoort het, bij ons gaat het over u, uw teams en uw bedrijf. We zijn toegewijd en enthousiast om u bij te staan met advies, service en diensten opdat u de beste beslissing zou kunnen nemen en zo snel mogelijk vernieuwing, enthousiasme en efficiëntie kan delen in uw bedrijf en met uw klanten.


Wanneer een appel een ster ontmoet

Hoe alles begon? Ludovic Claeys en Kristof Beirnaert ontmoetten elkaar in de sfeer van Droonhaavn, een ecosysteem voor de drone business. Beiden piloot (klasse 1A) en gepassioneerd door drones en bovendien ervaren in de distributie en service naar B2B en B2C.

Ludovic was actief in de distributie, verkoop en service van Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. Zijn Auto Terminus groep werd in 2018 overgenomen. Ludovic zetelt intussen in het bestuur van de Belgian Drone Federation en is lid van het BDCD (Belgian Drone Council) waar hij zich inzet voor de dronepiloten en de kansen van de sector.

Kristof heeft zijn sporen verdient bij een distributeur van Apple®, waar hij verantwoordelijk was voor de  service-activiteiten  van de groep .  Aangetrokken door zijn passie en de mogelijkheid om een professionele structuur uit te bouwen, zette hij de stap naar de drone business. Gepokt en gemazeld in technologie en elektronica, beschikt hij over het perfecte profiel om  Droprise® te laten schitteren als uw betrouwbare partner.  Kristof is eveneens actief in het BDCB waar hij de belangen van de dronepiloten en opportuniteiten  voor de sector ondersteunt.


Waarom?

Kristof en Ludovic hebben er ongelofelijk veel zin in! Ondernemen zit in hun bloed en luchtvaart is hun passie. Samen met hun “preferentiële partners” bouwden ze een structuur uit die u knowhow, toewijding en kwaliteit biedt.

Droprise. Higher perspectives. Further insights.


CONTACTEER ONS


telefonische & e-mail bijstand
 
onderhoudscontracten
 
ondersteuning buiten kantooruren

 
onderhoud & herstellingen
PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

drocare


meer info
PERSOONLIJKE ADVIES

drone advies


meer info