Verzending binnen 24 uur Veilig betalen Gratis verzending vanaf 150€

3 STAPPEN NAAR DRONE INTEGRATIE IN UW BEDRIJF

professioneel drone advies

Elk bedrijf heeft te maken met uitdagingen en kansen. De Droprise DBA® - Drone Blueprint Analysis - leidt je door je processen. In drie cruciale stappen creëren we de ideale voorwaarden om jouw drone-activiteiten te laten renderen. Dat doen we op twee manieren: door co-creatie met jou en ons sterke netwerk van toonaangevende merken, piloten en prestatiegegevens, en door onze eigen proactieve, nauwkeurige en snelle aanpak.

1. analyse van uw bedrijf


Eerst en vooral brengen we uw huidige situatie in kaart. We analyseren uw bedrijfsprocessen op een vertrouwelijke manier en voeren driedimensionele omgevingsanalyses uit. De Droprise DBA® houdt hiervoor rekening met zorgvuldig gedefinieerde parameters. Zo creëren we een stevig fundament voor de volgende stap in onze samenwerking: een turnkey drone oplossing op maat van uw bedrijf.

2. turnkey drone oplossing op maat


Op basis van de eerste behoeftenanalyse stippelen we samen met u een gedetailleerd plan uit. Dit gaat van verkoop, naverkoop tot financieringsbehoefte. Vervolgens implementeren we dit plan in uw bedrijfsprocessen. Gedurende dit volledige proces krijgt u professionele, persoonlijke begeleiding in alle essentiële bouwstenen van een succesvolle drone operatie: productkeuze, opleiding, wetgeving, operationele excellentie... Het resultaat? Drones als een efficiënt, veilig en kostenbesparend onderdeel van uw bedrijf

3. rapport & optimalisatie


De Droprise DBA® bevat een glasheldere neerslag van de uitgevoerde analyses en voorstellen. Het eindrapport bevat daarnaast ook aanbevelingen voor uw toekomstige drone operaties. Zo blijft u uw bedrijfsprocessen doeltreffend optimaliseren. Bovendien innoveert u vanaf nu economisch verantwoord. Wenst u verdere begeleiding? Dan kunt u ook in de toekomst altijd op ons rekenen als uw duurzame partner in turnkey drone solutions.

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING

drocare


meer info

uw experten


Als uw turnkey drone solutions experten staan we steeds voor u klaar om onze kennis en ervaring te delen en u optimaal te ondersteunen.


contacteer ons

Brands

Door in te schrijven gaat u akkoord met onze privacy policy.