Verzending binnen 24 uur Veilig betalen Gratis verzending vanaf 150€

industrie technologie logistiek

de voordelen van drones tijdens covid-19

Drones bieden vele mogelijkheden, ook bij de logistiek van medische voorzieningen. Ze helpen afstand te overbruggen, de tijd te verkorten en het broodnodige te leveren aan artsen en patiënten.  

Drone-gebaseerde medische leveringen worden een wereldwijde trend in de komende jaren. Op heden zijn er meer dan 20 projecten over de hele wereld in uitvoering waar  drones zowel gezondheids- als medische voorzieningen leveren aan mensen in nood. De recente virusuitbraak COVID-19 zou de schaal van dergelijke projecten kunnen verhogen.  

Verschillende gebieden zullen voor langere periodes in lock-down kunnen blijven. In dat geval moeten de hulpdiensten blijven beschikken over efficiënte manieren om patiënten te behandelen. Het risico van kruisbesmetting moeten geminimaliseerd worden. Bij al deze zaken komen drones met de oplossing.  

Drone-oplossingen bieden snelle en contactloze middelen om voorraden te leveren. Dit zijn twee belangrijke voordelen van drones bij het bestrijden van een zeer besmettelijk virus zoals COVID-19. 

Het merk DJI stimuleert innovatie in deze moeilijke tijden. Deze projecten zijn maar enkele voorbeelden van hoe drones ons gezondheidssysteem positief beïnvloeden en van hoe ze helpen in noodsituaties.  


Door in te schrijven gaat u akkoord met onze privacy policy.