page.php
template-parts/content.php

Inspectie

drones voor uw inspectiedoeleinden

Elke sector geniet van de voordelen van visuele inspecties via onbemande drones. Deze inspectiemethode biedt namelijk een snelle en kostenbewuste oplossing voor de controle van moeilijk bereikbare plaatsen, uiterst kleine ruimtes, grote oppervlaktes, noem maar op. Zo gebeuren inspecties van on-shore en off-shore constructies efficiënter via drones: tanks, windturbines, schoorstenen, bruggen en andere moeilijk bereikbare installaties.

Daarnaast verkrijgt u met drones uiterst gedetailleerde informatie. Een drone reikt namelijk dichter bij het te inspecteren object. Bovendien gebeurt dit goedkoper en sneller dan via traditionele inspectiemethoden. Denk maar aan tijdsrovende, kostbare helikoptervluchten, hoogwerkers en steigers.

Droprise verzorgt met haar gamma een uitzonderlijk aanbod voor inspectiedoeleinden door naast de conventionele drones ook gespecialiseerde drones aan te bieden. Onze topmerken ontwierpen deze drone modellen speciaal voor inspectiedoeleinden. Zo zijn deze modellen aangepast aan ‘indoor’ drone vluchten en vliegen in uiterst beperkte ruimtes.

Conclusie: veel inspecties gebeuren vandaag via drones. Voorzie uw drones van de aangepaste payloads en verkrijg een zeer efficiënt, kostenbesparend en veilig onderdeel van uw processen. Wenst u advies over de juiste drone modellen en payloads voor uw doeleinden? Contacteer ons en als uw turnkey drone solutions experten helpen we u graag verder.

Payloads

Vind de juiste payloads voor uw inspectietoepassingen.

Zenmuse XT2
Zenmuse Z30
Zenmuse XT2
Zenmuse X7

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw inspectietoepassingen.

Gremsy T3 Industrial V3

Lorenz Technology

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone software applicaties voor uw inspectiedoeleinden.

Pix4Dbim
Pix4Dmodel
Pix4Dinspect

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden bij uw inspectiedoeleinden? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud