page.php
template-parts/content.php

Drones voor landbouwtoepassingen

landbouw

Het gebruik van drones heeft een enorme meerwaarde binnen de landbouw, serreteelt, fruitbouw, tuinbouw en meer. Landbouwdrones onthullen vanuit vogelperspectief namelijk snel en overzichtelijk gekende problemen en uitdagingen binnen de landbouw. Denk maar aan irrigatieproblemen, bodemvariatie, ziektes en schimmelplagen.

Landbouwdrones tonen u duidelijk het verschil tussen gezonde en ongezonde gewassen. Dit gebeurt via multispectrale beelden, meerbepaald bijna-infrarood beelden en visuele spectrumbeelden. U krijgt nu verschillen te zien die het blote oog moeilijk onderscheidt.

Uw drone onderzoekt uw gewassen periodiek naar uw zin. Wekelijks, dagelijks of zelfs per uur. De landbouwdrone herkent zo de veranderingen in uw gewassen doorheen de tijd. Zo identificeert u mogelijke ‘brandhaarden’, grijpt u preventief in, verbetert u het gewasbeheer en verhoogt u de productie.

payloads

Vind de juiste payloads voor uw landbouwtoepassingen.

Zenmuse XT2
Zenmuse Z30
Zenmuse XT2
Zenmuse X7

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw landbouwtoepassingen.

Zenmuse XT2
MicaSense RedEdge-MX
MicaSense Altum

D-RTK 2 Mobile Station
Trimble Catalyst

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone softwareapplicaties voor uw landbouwdoeleinden.

DJI Terra
Pix4Dfields

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones u helpen bij uw landbouwdoeleinden? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud