page.php
template-parts/content.php

Mapping & Survey

drones voor Mapping & surveying doeleinden

Naast een aanvulling op uw bestaande terrestrische instrumenten vormen drones ook een totaal nieuwe uitbreiding van uw bedrijfsprocessen via mapping en surveying.  Ze behoren tot de basis van het drone DNA. Deze toepassingen dragen bij tot doorgedreven efficiëntieverbetering in de workflows van de betrokken industrieën.

Via mapping brengt u uw bedrijfsprocessen, uw sites en uw omgeving in kaart. Dit gebeurt onder andere via vluchtplannings- en 3D-modelleringssoftware. U krijgt zo inzicht in uw kansen en bedreigingen om proactief hierop in te spelen. Afhankelijk van uw sector brengt dit heel wat voordelen met zich mee. Van gewassencontrole binnen de landbouw tot 3D-modellen voor architecten. Elke sector ondervindt voordelen van mapping.

Bij drone surveying verzamelen drones gedetailleerde luchtdata via multispectrale camera’s en aangepaste payloads. Surveying drones linken de coördinaten aan deze beelden. Samen geven ze een duidelijk beeld op de omgeving.

Surveying drones veranderen de geo-ruimtelijke industrie aanzienlijk. Deze drones beschikken over snelle gegevensverzamelingstijden, uitstekende positionele nauwkeurigheid en de veiligheid van een ervaren operator. U verkrijgt uiterst gedetailleerde data wat nieuwe inzichten brengt voor uw bedrijf.

Payloads

Vind de juiste payloads voor uw mapping en surveying toepassingen.

Zenmuse X7

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw mapping en surveying toepassingen.

D-RTK2

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone software applicaties voor uw mapping en surveying doeleinden.

DJI Terra
Pix4Dmapper
Pix4Dsurvey

Preferentiële partner

Droprise geeft graag extra aandacht aan zijn preferentiële partner voor mapping en surveying.

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden bij uw mapping en survey doeleinden? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud