page.php
template-parts/content.php

Drones voor veiligheids- & beveiligheidstoepassingen

veiligheid & beveiliging

Drones ondersteunen de openbare veiligheid op steeds meer vlakken. Ze maken een essentieel onderdeel uit van de veiligheidsstrategieën voor ordediensten, brandweerdiensten, overheden en bedrijven.

Via drones maakt u gebruik van goedkope, eenvoudig te bedienen en analytisch geavanceerde teledetectie. Dit stemt overeen met de technische doelstellingen van de openbare veiligheidsmissie.

Drone toepassingen binnen de veiligheid en beveiliging gaan van search-and-rescue (SAR), structuurbranden, HAZMAT-respons en bosbranden tot nog vele andere toepassingen. Hierbij redden drones levens tegen lagere kosten dan de huidige standaardpraktijken. De realiteit bewijst dit.

Payloads

Vind de juiste payloads voor uw veiligheids- en beveiligings-toepassingen.

Zenmuse XT2
Zenmuse Z30
Zenmuse X5S
Viewpro Z30TL

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw veiligheids- en beveiligingstoepassingen.

Wingsland Z15 Spotlight
U10 UAV Methane Detector

Lorenz Technology
Trimble Catalyst
DJI Aeroscope
Tersec 4G
Sniffer4D

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone software applicaties voor uw veiligheids- en beveiligingstoepassingen.

DJI Flighthub
Pix4Dreact
Pix4Dmapper

Preferentiële partner

Droprise geeft graag extra aandacht aan zijn preferentiële partner binnen de drone industrieën veiligheid & beveiliging.

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden bij uw veiligheids- en beveiligingstoepassingen? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud