page.php
template-parts/content.php

Bouw

drones voor bouwtoepassingen

De voordelen van drones voor bouwfirma’s, aannemers en architecten zijn talrijk. Een sterk ecosysteem van onder meer ontwikkelaars en systeemintegratoren maakt deze unieke drone oplossingen binnen de bouwsector mogelijk. Digitalisatie en intelligente drone toepassingen zorgen op hun beurt voor een vlotter projectbeheer en meer mogelijkheden voor uw teams.

Drones maken het verzamelen van gegevens sneller, eenvoudiger en kosteneffectiever. Ze brengen namelijk grote werkplekken in kaart met vluchtplannings- en 3D-modelleringssoftware. Zo verzamelen projectteams gemakkelijk en snel de nodige meetgegevens om grote werklocaties te evalueren.

Ook architecten genieten van de verkregen 3D-modellen, BIM-software en de nauwkeurige detailgegevens. Via deze drone data krijgen ze namelijk een uitgebreid begrip van de site. De details zorgen voor een vlot en efficiënt ontwerpproces.

Aannemers documenteren via drones on-site gegevens gedurende het volledige projectverloop. Zo volgen ze eenvoudig wijzigingen. Bovendien ontwikkelen ze as-built modellen die de veranderingen in detail weerspiegelen.

Verder laten drones uw bouwinspecties efficiënter en veiliger verlopen. Vroeger paste uw team handmatige technieken toe. Denk maar aan stellingbouw of rope access toepassingen om over daken en steigers te lopen. Nu krijgt u uit één drone vlucht diepgaand inzicht in de situatie via hogeresolutiebeelden. Drones verlagen dus de risico’s.

Benieuwd hoe drones uw bouwprojecten vergemakkelijken? Als uw turnkey drone solutions expert beantwoorden we graag al uw vragen. Contacteer ons en we kijken samen welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

payloads

Vind de juiste payloads voor uw bouwtoepassingen.

Zenmuse X5S
Zenmuse X7
Sony Alpha A7
YellowScan Surveyor
YellowScan Vx-15

gimbals en drone accessoires

Als expert geven we u de geschikte gimbals en accessoires mee voor uw bouwtoepassingen.

Gremsy T3 Industrial V3

Trimble Catalyst

Drone software

Droprise besteedt de grootste aandacht om een professioneel, efficiënt en bedrijfseconomisch aanbod te verzorgen van drone softwareapplicaties voor uw bouwtoepassingen.

DJI Terra
DJI Flighthub
Pix4Dmapper
Pix4Dbim
Pix4Dsurvey

Preferentiële partner

Droprise geeft graag extra aandacht aan zijn preferentiële partner binnen de drone industrie bouw.

persoonlijke ondersteuning

drocare

uw experten

Benieuwd hoe drones voordeel bieden bij uw bouw toepassingen? Als uw turnkey drone solutions experten geven we advies op maat van uw behoeftes.
Droprise heeft een uitstekende visie in de ontwikkeling van de professionele toepassingen in de Drone-wereld. De ervaring van Kristof inzake de uitwerking en oplossing van specifieke cases maken samen met de ervaring van Ludovic als manager het leidend team professioneel en accuraat inspelend op de vraag van klanten.

Guy Meyvaert - DFM architectural office

Telefonische & e-mail bijstand

onderhoudscontracten

Ondersteuning buiten kantooruren

onderhoud & herstellingen

Droprise service+

interventiedienst

Droprise onderhoud

jaarlijkse controle & onderhoud